WAT BETEKENT VETMEDIMAGE?

 

VetMedImage is een teleradiologie service, gespecialiseerd in het helpen van dierenartsen en dierenklinieken bij de diagnostische beeldvorming van hun patiënten. Onze activiteit kan het best samengevat worden als het op afstand hulp bieden bij de beoordeling van uw beelden, namelijk het lezen en interpreteren van door u uitgevoerde radiologische onderzoeken.


ALLE BEELDEN WORDEN DOOR TWEE SPECIALISTEN BEKEKEN.

Prof. Dr. H. van Bree (DVM, PhD, DECVDI, DECVS)

 

Alle RX/CT/MRI beelden worden door twee specialisten, onafhankelijk van elkaar, afgelezen. De gemaakte rapporten worden eveneens door twee specialisten nagelezen vooraleer ze naar de klant worden verstuurd. Deze procedure is een garantie voor kwaliteit!

 

Deze dubbele aflezing is hét kwaliteitslabel van de werkwijze van VetMedImage.


WAT IS TELERADIOLOGIE?

 

Teleradiologie betekent het digitaal of elektronisch doorsturen van radiografische (of andere) beelden van patiënten, samen met bijhorende kliniekfiche, van de ene locatie naar de andere. VetMedImage is gespecialiseerd om u op een snelle en betrouwbare manier te helpen bij uw diagnosestelling via teleradiologie. U stuurt de beelden digitaal op en wij bezorgen u zo snel mogelijk een rapport met de bevindingen en nodige uitleg.


WIJ WILLEN EEN BETROUWBARE PARTNER WORDEN IN UW DIAGNOSTISCH TEAM.

 

Het feit dat u binnen uw team kan rekenen op een radioloog , verbetert de patiëntenzorg, de kwaliteit van uw diagnostiek en zorgt voor een groei van uw praktijk of kliniek. Tevens bouwt dit een vertrouwensrelatie op met de andere leden van het team en vergemakkelijkt de communicatie.

 

U zou er toch ook niet aan denken uw eigen histopathologie af te lezen? Waarom zou u dan uw eigen radiografieën, CT- of MRI beelden aflezen? VetMedImage wil deze taak van uw overnemen en u en uw patiënten de beste service geven!


VANDAAG DE DAG IS HET DIGITAAL VERSTUREN VAN BEELDEN KINDERSPEL.

 

Vanuit uw computer kunt u direct beelden in GIF, PNG, JPG of DICOM uploaden. Als alternatief kunt u natuurlijk ook met een digitaal fototoestel digitale beelden maken van uw radiografieën of andere beeldvormingtechnieken en deze in JPG doorsturen (wij helpen u graag hierbij met de nodige instructies).

 

Is dit niet een gemakkelijke en snelle manier om een interpretatie van uw beelden te verkrijgen?


Alle gevallen worden binnen de 24 uur na ontvangst beoordeeld. Nog dezelfde dag wordt er een uitgebreid schriftelijk rapport (in PDF) via email naar u gestuurd.